architecture multimedia marketing

sherbimi jone

Mos harroni, ju jeni cfarë keni berë 6-muajt e fundit
Go to arkitekture

arkitekture

Interier

Design

Go to marketing

marketing

Fushata marketiungu

Skicime

Strategji

Projekte Sociale

Go to multimedia

multimedia

Spote

Video Montazh

Video Animation

WebDesign

Infograph

Brandim

Logo

Identity Compaign

Go to webdesign

webdesign

WebDevelopment

MenaxhimWeb

We can Do it

Nëse mund ta ëndërosh ne mund ta realizojmë!
M&P REALIZIM INOVATIV DHE ME KOMUNIKIM MIQESOR

ARKITEKTURE > Projekte te plota arkitekture apo Interieri i shtepise, biznesit dhe i cdo hapesire tuajen realizohet nga ne me perkushtim nen kujdesin e profesionisteve me te mire

MARKETING > Fushata marketiungu duke nisur nga skicimi dhe strategjia e tyre deri ne zbatimin e plote behet nga staf me experience ne fushata te sukseshme ne Shqiperi. Motoja jone "Mos haroni ju jeni, cfare keni bere 6-muajt e fundit".

MULTIMEDIA> Spote, Video Montazh, Video Animation,WebDesign, Infograph, Brandim, Logo, Identity Compaign, realizohen nga expertet me te mire ne Shqiperi, duke garantuar suksesin e iniciativave dhe sipermarjeve tuaj.

M&P Studio ARCHITECTURE | DESIGNE | ART WORKS

kontakto